Monday, December 14, 2009

SwEet MeMOriEs....!!!



Current Mood : Sedey Nak Tinggal Wisma!
Location : Wisma Sultan Haji Ahmad
Time : 3petang ( sungguh xder mood)


Simple to say...
Aku da nk last kat Wisma Sultan Haji Ahmad Shah nie...perghhh sedeh dowh nk tggal tmpat nie...Byk kenangan aku kat cni..suka dan duka..ketawa menangis selok pn ader..hakhakhak....Hmmmm anyway setiap pertemuan pasti ader perpisahan..right??
Tp aku xboleh blah bile nk lalui saat2 nie....sungguh sebak sehhh!!!


Huhuhu tambah2 bile da dekat nk last nie mood berubah2 jer mcm piyet plak...
Bkn pe report pn xbape nk ciap lg...Sungguh goyang aku!!!
Korang nk thu kat cni aku ader dua bodyguard two sister aku kat cni jgklahhhh Kak Nurul n Kak Zse..
Thanx bangat sama kamoo berdua coz sanggup layan aku kat cni... Sayang bangat sama kamoo!!

Ni lah hasil2 pic yg dieorg snap kn utk aku....




Ni lah pintu masuk ofis aku...hahaha sungguh cantik kn....nie jer aku yg snap sndiri.....




Ni pic si gades tgh syok berposing...sape lg its me ok!!!





Ni plak officemate aku...Kak Zse, Moha, Aku, Anasito n Kak Nurul....
Hahaha Teen Officer Crew Wannabe.....
Huhuhu dieorg suke bikin hati aku happy...Muaaahhhhxx
Korang tetap dalam hatiku...(xboleh blah punyer ayat)....
Kini izinkan aku pergi dulu...
Ni lagu tok korang sume.....



P E R G I-by A I Z A T



Sayup terpisah
Hikayat indah kini hanya tinggal kenangan
Berhembus angin rindu
Begitu nyamannya terhidu wangian kasihmu
Hujan lebat mencurah kini
Bagaikan tiada henti
Kaulah laguku kau irama terindah tak lagiku dengari
Kau pergi.....pergi
Sepi tanpa kata
Terdiam dan kaku tak daya kau kulupa
Apapun kata mereka
Biarkan kenangan berbunga di ranting usia
Kau pergi....pergi..!!!


Get Out...hakhakhak
Cau!!

1 comments:

Chentanuriz said...

bile dah jumpe kakak lain, ko jgn lupe aku tau!
akak sayang kamo..=)